Om NTNUI Ridning

NTNUI


Norges teknisk-naturvitenskapelige universitets idrettsforening
 (NTNUI)
er Norges største idrettsforening med mer enn 12 000 medlemmer og et bredt spekter av utøvere på alle ferdighetsnivåer i mer enn 50 ulike sportsgrener. Idrettsforeningen er formelt knyttet til Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Hos NTNUI finnes det noe for enhver; alt fra rumpeldunk til ridning.

NTNUI Ridning er gruppen for hestesport i NTNUI.  Hos oss er studenter som ønsker å ri, enten man lærer det for første gang, tar opp en gammel hobby, eller er en aktiv rytter, alltid velkommen. Vi arrangerer både ridekurs, turer og andre aktiviteter. Vi er alltid åpen for innspill og ønsker – ta gjerne kontakt med oss på mail, send oss en melding på Facebook eller bruk kontaktskjemaet.

Alle som er medlem i NTNUI og deltar på én eller flere av aktivitetene som ridegruppa arrangerer, kan kalle seg medlem i NTNUI Ridning. Det er ingen eget medlemsskap eller medlemsavgift for ridegruppa utover medlemsskapet i paraplyorganisasjonen NTNUI. Hos ridegruppa du betaler kun for de aktivitene du melder deg på. De fleste aktivitene er reservert for NTNUI-medlemmer, andre aktiviteter har rabatterte priser for medlemmer. I tillegg til det hestesportslige, arrangerer gruppa også sosiale sammenkomster.

Styret 2018

Cecilie Bjørnsdotter Raustein
Leder

Haldis Døvle Kalland
Nestleder

Marte Andrea Astad Paulshus
Kasserer/økonomiansvarlig og teknisk ansvarlig

Aktivitetskomitéen 

Kristin Bolstad Johansen

Tonje Liverød

Ridekurskomitéen

Gina Kristine Aarheim
Styremedlem

PR og teknisk komité

Marie Mellegård Guslund
SoMe-ansvarlig

Øvrige styremedlemmer:

Ingrid Klokkervold
Styremedlem

Maria Danielsen Altmann
Styremedlem

Unni Marie Tvedt
Styremedlem

Kaja Bolstad Johansen
Styremedlem

 

Reklamer
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close