Ridekurs på Stall Øysand

Påmelding for våren 2019 er åpen frem til 19. januar.

Klikk her for å komme til påmeldingskjema

NTNUI Ridning arrangerer hvert semester ridekurs hos Stall Øysand. Kursene består av 10 ridetimer, én hver uke, og hver av disse varer i 45 minutter. Midt i høstsemesteret er det høstferie, i vårsemesteret er det to ferier (vinter og påskeferie). For at kursene skal være ferdig til eksamensperioden starter vi tidlig i semesteret. For å få plass på kurs må disse kravene være oppfylt:
– Du må ha gyldig medlemsskap i NTNUI
– Du må signere og levere samtykkeskjema

Vi forsøker så godt i kan å få plass til alle som søker, men det er en viss risiko for at kabalen med fordeling av nivå på de forskjellige timene ikke går opp og at noen ikke får plass. Det er imidlertid mulig å kjøpe timer av de som ikke får mulighet til å benytte seg av alle sine timer.

 

Ridekurs

Timene består hovedsaklig av dressurridning, med innslag av andre aktiviteter som sprang og gymkhana. Stall Øysand stiller med instruktører, hester og fasiliteter. Ridekursene er åpne for alle, uansett erfaring (og manglende erfaring), og rytterne deles inn i grupper etter nivå.

Antallet kurs per nivå, samt hvilke nivå som går hvilke dager, avgjøres på bakgrunn av påmeldingene vi får inn. Dette vil også si at man ikke får bekreftelse på hvilket kurs man får plass på  før etter påmeldingen til ridekursene er stengt, og man må derfor belage seg på litt venting om man er tidlig ute med å melde seg på. Du bør også være forberedt på at disse bekreftelsesmailene kan komme under en uke i forkant av første ridetime.

Er du nybegynner rir du altså sammen med andre nybegynnere, lett øvede med andre lett øvede, og så videre. Enten du er en dreven rytter, litt rusten, eller aldri har vært i nærheten av en hest før så finnes det et kurs for deg!

Veiledende pris for 10 timers ordinært ridekurs er ca. 1800 kr.

 

Sprang- og dressurkurs

 

Nytt fra høsten 2016 var at vi startet opp med sprang- og dressurkurs. I utgangspunktet var det tenkt å sette opp ett av disse per semester, men grunnet stor pågang måtte vi umiddelbart utvide til to slike kurs per semester. På disse kursene rir man sprang og dressur annenhver uke. Kurset er kun for ryttere på viderekommen nivå, og man må ha hoppet en del fra før.

Veiledende pris for 10 timerssprang- og dressurkurs er ca. 2100 kr.

NB! Prisene er veiledende, og kan variere fra semester til semester.

Reklamer
%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close