Treningshelger

Informasjon om de ulike arrangementene legges ut på Facebook. Der vil du finne informasjon om alle de aktivitetene som arrangeres inneværende semester, med de korrekte datoer, priser og annen nødvendig informasjon. Påmelding til alle aktivitetene skjer gjennom søknadsskjemaer via Google Skjemaer. Til hvert arrangement vil du bli bedt om å beskrive din egen erfaring med hest, og det er viktig at du tar deg tid til å svare så grundig og ærlig som mulig. Det er ikke et søknadsskjema i form av at kun de mest kvalifiserte søkerne får plass på aktivitetene, men det er et søknadsskjema for at de arrangementsansvarlige hos oss skal klare å sette sammen så jevne grupper som mulig. Dette er både for din egen sikkerhet, men også for at alle skal få mest mulig ut av de ulike aktivitetene – enten det er tur på islandshest eller treningshelg. 
NB! Prisene som er oppgitt er kun veiledende, og kan endre seg fra semester til semester.

 

Treningshelg på Torp Ridesenter

En gang i semesteret arrangerer NTNUI Ridning treningshelg på Torp Ridesenter i Malvik. Denne helgen er ment som intensiv trening gjennom fire rideøkter fordelt på to dager. Her får du ri samme hest begge dager (så fremt dere passer sammen), og dere får sammen prøve dere både på dressur og sprang. Denne treningshelgen er åpen for alle nivåer – enten du såvidt har sittet på en hest før, eller har ridd siden du var 3 år! Deltakerne deles inn etter nivå, og jobber med ulike øvelser og teknikker avhengig av interesse og ferdigheter. På Torp har de mange dyktige instruktører og hester, og det pleier å være åpent for å komme med ønsker når det gjelder både hestevalg og innhold i øktene.

Helgen legges opp slik at alle deltakerne møter opp tidlig lørdag morgen for å utdelt hester og bli litt kjent med stallen. Deretter går timene slag i slag fram til lunsj, der alle som ikke rir på time har mulighet til å se på de andre som rir – enten fra kroa der de har direktesendt video fra ridehuset, eller ved å sitte i ridehuset selv. Rideøktene fortsetter etter lunsj, slik at det blir to rideøkter per dag. Under treningshelgen er man selv ansvarlig for å pusse og stelle hesten sin, og sale på og av etter rideøkter (mulighet for litt ekstra hestekos her, altså). På søndagen kan man velge om man vil komme til sin første time eller være i stallen fra starten av, men vi oppfordrer alle til å være med hele dagen. Dette er både veldig lærerikt, og en god mulighet til å bli kjent med andre ryttere!

Pris: ca. 900 NOK

 

Treningshelg i Sverige

To ganger i året arrangerer vi treningshelg utenlands – på Ås Ridskola i  Østersund i Sverige! Denne treningshelgen er for viderekomne ryttere, og innebærer både dressur- og sprangtrening, samtidig som man får mulighet til å bli ekstra godt kjent med 7 andre spreke ryttere. Denne treningshelgen varer fra fredag morgen til søndag ettermiddag, og innebærer fire rideøkter. På fredagen får man utdelt hesten som man skal ri hele helgen. Denne har man ansvar for å pusse og klargjøre før og etter hver økt. På fredag legges det opp til en fellesøkt i gymnastikkhopping, der alle 8 ryttere rir samtidig (dette går helt fint, da ridehuset på Ås er veldig stort). Lørdag formiddag får alle rytterne en 30 minutters privattime, før det er dressurtimer i grupper på 4 på ettermiddagen. Helgen avsluttes med banehopping i grupper på 4 på søndagen.

Under treningshelgen bor man i campinghytter på Østersund camping sammen med de andre rytterne som deltar på treningshelgen. Der lager man mat sammen og henger på kveldene. Det tar ca 4 timer å kjøre bil til Østersund, og NTNUI Ridning pleier å sørge for å leie biler som man kjører med. Denne helgen er virkelig å anbefale for dem som ønsker en målrettet treningshelg på gode hester!

Pris: ca 2000 NOK (inkl. trening og leie av hytter, transport og mat kommer i tillegg)

Reklamer
%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close